![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę: http://www.siewie.pl Z góry dzięki za uwagii i sugestie ![]() Ten post edytował wolp 14.04.2007, 10:06:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwsze wrazenie jest takie, ze lay jest zgrabny i przejrzysty ale nie bardzo wiadomo o co w ogole chodzi na tej stronie
![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się Twoje pierwsze wrażenie
![]() Chyba dodam jakieś info "o co tutaj chodzi" na górze strony. Dzięki za szykbą odpowiedź... i proszę o jeszcze! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podoba mi sie ogolnie
ale moglbys faktycznie jakiegos boxa walnac pod topem z informacjami co to jest menu jest ladne, ale osobiscie bym chyba zmienil odcien nie aktywnych przyciskow nie wiem sam na jaki, ale to jakos hmmmm nie jest zle, ale mogloby byc lepsze ![]() no i na rozdzielczosci 1280 pusto po bokach, taka malo istotna rzecz, ale przyjemniej by bylo jakby jakies tlo moze, gradient, albo ramka konczaca tresc byla Ten post edytował my salsa 12.04.2007, 22:21:14 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, to jest to co lubię. Jednak, jak już inni zauważyli, nie wiadomo jakiej tematyki strona dotyczy, więc proponowałbym na topie informacje np "siewie.pl - forum: filmy, książki, polityka" <-- to przykład bo nie wiem o czym jest strona
![]() Dorzucę dodatkowo kilka uwag: 1. <title> bardziej opisowy i zachęcający 2. przycisk OK średnio pasuje do reszty grafiki 3. stopka niepotrzebnie taka wysoka (sprawdzam teraz w FF) 4. gwiazdka dodaj listę wygląda jak ozdoba, zresztą ładna, ale mi się nie bardzo skojarzyła z przyciskiem, trzeba dopiero przeczytać co na niej jest. Człowiek ma tendencję do omijania tekstów na czymś, co się ogólnie kojarzy z ozdobami. 5. "Przypomnij hasło" niepotrzebnie pogrubiona czcionka Nic więcej zarzucić nie mogę, jeśli w ogóle można uznać punkty 1-4 za zarzuty ![]() Bardzo czytelna strona, przyjemnie się czyta. Jak dla mnie 8/10 - gratuluję. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Od rana zabrałem się do roboty i dodałem box z informacją "o co chodzi" bo to był (mam nadzieję, że BYŁ) największy problem.
Reszta zmian w kolejce to do. Dzięki i proszę o dalsze uwagi! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj mi jakos kolorystyka tych boxow nie pasuje troszke, ten niebieski taki mdly i matowy
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajny pomysł ogólne ze stronką - wykonanie też niezłe - dodam tylko od siebie ze mógłbys zastosowac mod_rewrite do linków i bylo by juz całkiem web2.0 ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ciekawa stronka, tytył nie za wiele mówi. Ogólnie stronce niezbyt się przyglądałem od strony dodającego, ale ogólnie strona wydaje się przyjazna i prosta w obsłudze.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ciekawy pomysl pierwszy raz cos takiego widze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę nie rozumiem co ma to wspólnego z web2.0
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec poczytaj czym jest web 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja bym prosil o openid i o rss na listach
a tak to nic nie mowie fajna stronka dziekuje ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajna strona
![]() ![]() Strona fajna ale jak wspomniał kriqs, czytnik rss by się przydał ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za wypowiedzi.
Nadspodziewanie dużo miłych słów ![]() RSS w przygotowaniu (tzn. przygotowuję się do zabrania się za nie, ale z czasem krucho więc wolno to idzie) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w takich przypadkach frameworki i mvc pokazuja o co w tym biega
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 04:45 |