![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocene tego topa
![]() http://www.bxstart.yoyo.pl/autotune/img/logo.png Ten post edytował cafepl_com 11.04.2007, 19:54:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety bardzo ale to bardzo takich topów nie lubię - dlaczego :
daje po oczach, ma duży kontrast, odciąga uwagę od treści, jest za wysoki, znaczy to co najważniejsze czyli treść będzie zajmowała niewiele miejsca, na koniec widać krawędzie, brak przechodzonego koloru. Coś mi mówi że jest minimalnie za szeroki nawet jeśli strona ma być na 1024, bo się już pasek nie zmieści (chyba że nie ma być paska). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tragedia - za jaskrawo - straszna kolorystyka i nieciekawe wykonanie - font też raczej jak na mój gust nie pasuje - poza tym jak wspomniał kolega wyżej za duże to - zero przekazu w jeśli brac pod uwage stosunek przekaz/wielkość topa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sam samochod wyglada ladnie, podoba mi sie, chociaz za duzo -pikseli- widac
ale jego "otoczka" i tlo faktycznie razi w oczy, wogole nie pasuje czcionka mi tez sie nie podoba -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem...ten top to w sumie nie ode mnie - kolega mnie prosil zebym zalozyl taki post zeby sie przekonać czy jest dobry w grafice
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem...ten top to w sumie nie ode mnie - kolega mnie prosil zebym zalozyl taki post zeby sie przekonać czy jest dobry w grafice Tym razem wątek zostanie, pojawiły się już odpowiedzi i nie byłoby duzo sensu w zamykaniu.![]() Ale na przyszłość masz obowiązek stosować zasady tutaj panujące. A jedna z nich mówi: dajemy pod ocenę tylko swoje prace. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem...ten top to w sumie nie ode mnie - kolega mnie prosil zebym zalozyl taki post zeby sie przekonać czy jest dobry w grafice Tym razem wątek zostanie, pojawiły się już odpowiedzi i nie byłoby duzo sensu w zamykaniu.![]() Ale na przyszłość masz obowiązek stosować zasady tutaj panujące. A jedna z nich mówi: dajemy pod ocenę tylko swoje prace. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mike: dublowanie postów chyba też jest nie do końca zgodne z regulaminem
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 min zabawy z photoshopie i mamy taki top.
Postaraj się bardziej. A tak naprawdę to będzie kiedyś z Ciebie bardzo dobry grafik lub programista. Ważne żebyś ćwiczył. Czytał poradniki, artykuły, wchodził w świat programowania, poznał trochę inną reczywistość. Powodzenia! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:16 |