![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj rodzi sie pytanie. Jak wstawić strlen()? Dokładnie chodzi mi o to, żeby skrypt przeliczał liczbę znaków w komórce bazy danych i jeśli przekracza on np. 30 znaków przełamywał linie. Chcę to zastosować ponieważ przeszkadza mi poziomy suwak i wygląda to źle. Link: http://bemol.xt.pl/ > Linki > Przeglądaj linki lub bezpośrednio do pliku > http://www.bemol.xt.pl/show_links.php [+] edit Do wstawiania kodu php, jest odpowiedni tag BB Code. Poprawiłem post. --- ~strife -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
string wordwrap(string ciąg [, int szerokość [, string przerwa [, boolean obcięcie]]])
? -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dziękuje tylko teraz mam problem ze wstawieniem tego. nie wiem w którym miejscu to ma być. Prosze, żeby od razu na mnie nie krzyczeć, bo jestem początkujący:)
wstawiłem takie coś i zmieniłem $r na $s w kodzie:
Pomożecie? -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? @down: ej, ja mam jeszcze 13 (rocznikowo 14) lat ![]() Cytat Jeszcze raz wielkie dzięki ![]() Proszę bardzo Ten post edytował pbnan 11.04.2007, 18:29:39 -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
dzięki wielkie. użyłem jednak:
Jeszcze raz wielkie dzięki ![]() Plus dla tego Pana ![]() Ten post edytował bemol 11.04.2007, 18:28:19 -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:43 |