![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem ze ogolnie logowanie sie do stronki mi dzialalo i przechodzilo na nastepna strone ale po dodaniu SESJI jest nastepujacy blad :
Loguje sie i zqamiast przechodzic na 2 strone to wyskakuje mi blad windowsa : Aplikacja php.exe zostanie zamknieta poniewaz wystapil blad. a oto kod :
Czy nie wiecie czemu pojawia mi sie taki blad ? czy mam blad w kodzie ? Sorki juz poprawilem blad header Ten post edytował ZimeK 11.04.2007, 08:50:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a to co? -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehehehe Nie tak się wysyła nagłówek przekierowania ![]() Poczytaj: http://pl2.php.net/manual/pl/function.header.php ![]() Ten post edytował orglee 11.04.2007, 09:37:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobaczcie teraz jak edytowalem Hader w poscie wyzej.
I wlasnie przy tajkim stanie znowu wystepuje blad php.exe no chyba ze powinienem to zrobic za pomoca zmiennych ( przeczytalem o tym w linku z postu wyzej ) i czy to ma wygladac tak
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa jest trochę dziwna bo php.exe nie powinien ci wyświetlać błędu i wywalać do pulpitu podczas wykonywania skryptu. Sprawdź w rejestrze zdarzeń może są jakieś dodatkowe informacje.
Ja bym ci polecił zreinstalować swoje środowisko, a przynajmniej PHP. Ten post edytował orglee 11.04.2007, 12:17:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co to ma byc za zapytanie? chyba niedoczytales kursu SQLa. Jak chcesz znależć to co jest przyczyną błędu to zakomentuj po kilka linijek kodu i sprawdzaj kazde. -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
acha no spoko tylko ze przed wstawieniem sesji kod dzialal poprawnie i odwolywal sie do bazy danych w sposob normalny. Sprawdzal w bazie kto jest uzytkownikiem a kto jest userem, sprawdzal haslo i login i przechodzil do strony 2 ( panel admina ).
No ale nic najpierw przeinstaluje srodowisko PHP , a pozniej bede sprawdzal kazda linijke |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:15 |