![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taka małą stronkę. wyświetla słowa wybrane z bazy sql. jednak dane te są wyświetlanie zawsze poziomo: słowo, słowo, słowo albo pionowo: słowo słowo słowo czy mozecie mi opisać co zrobić aby były wyświetlane: słowo, słowo, słowo słowo, słowo, słowo czyli w tabelce 3 kolumny i około 5 wierszy ![]() bo tego nie potrafie. jesli chcecie kod to podam jednak wolał bym dostać opis i samemu zastosować go do własnego kodu. mam rozdział na pliki php i tpl. z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powinno dzialac
pzdr ![]() Ten post edytował TranceAddict 10.04.2007, 18:01:01 -------------------- :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
gdy wkleiłem ten kod to mam czystą białą stronę. i czy mozesz podac rozwiązanie dla plików tpl. bo jakoś nie potrafie tego zrozumiec i przerobić. EDIT mały edit. wyświetlanie danych działa jednak nadla prosze o instrukcje jak przerobić i połączyć z plikami tpl. ta wersja działa Ten post edytował mateuszpi 11.04.2007, 16:07:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 17:02 |