![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://mrawski.pl/upload/wielkanoc.php
Open Source ![]() zapraszam do modyfikowania rozwijania i rzecz jasna oceniania klasy -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
słabe to - ale sam pomysł nie głupi (w abstrakcyjnym sęsie :] ) - opisanie święta jako zbioru metod jakiejś klasy (tylko że mało tego ) ja bym zrobił klaase do generowania zdarzeń i przechwycania ich z możliwością podczepienia członków rodziny stuakniem jajkami (kolizje
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował kriqs 8.04.2007, 06:02:02 -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kriqs: cos popieprzyles za przeproszeniem: przyjzyj sie sam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze tylko dołożyć algorytm wyliczenia dnia i miesiąca w którym są święta i będzie OK
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym dodał jeszcze jakiegoś random-a z nieprzewidywanymi wypadkami....
Popraw jeszcze
Na
i będzie ok -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisałem jedną funkcje ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
@Turgon: troche to mało świąteczne - to taz a dwa to nie poprawne składniowo - nie przekazujesz 2 zadeklarowanych zmiennych bez warotści domyślnej a z kosmosu wziołesteż $this->zatrucie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
devnul, to własny wybór co tam dasz
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
jasne - ale sam przyznaj ze wymioty to troche mało eleganckie jeśli chodzi o klase świąteczną żarty żartami ale każdy sądzi po sobie więc wnosze że prawdopodobnie święta u Ciebie to wyłącznie robienie czegoś co powoduje wymioty. Przykre.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja proponuje coś w klimacie choć trochę z innej beczki, tak na rozładowanie atmosfery:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
devnul ale to już ode Ciebie zależy czy wywołasz zatrucie.Klasa jak życie posiada taką opcje ;p
Ten post edytował murawa 8.04.2007, 14:20:42 -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@konradk2
a polskiej wersji nie masz... :] -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
Jestem za napisaniem klasy śmingus dyngus
![]() Chyba coś dzisiaj wieczorem zmajstruje ![]() Ten post edytował murawa 8.04.2007, 14:28:08 -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]()
|
|
@murawa: rzeczą programisty jest robić kod - ale pożyteczny - a imho wymioty są mało porzyteczną opcją - a już chyba przez nikogo (poza Turgonem recz jasna) nieporządaną
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
devnul: Czepiasz się tego, ponieważ chciałbyś se powymiotować. Ja tam ostatni razy wymiotowałem kilka dobrych lat temu.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak sie za duzo zjesz
![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
Cytat czepiasz się tego, ponieważ chciałbyś se powymiotować @turgon: co jak co ale to ty taką funkcjonaność dodajesz - więc nie przypisuj mi swoich zasługale widze że ta funkcjonalność się tu podoba - wiec ok - nie czepiam sie już wymiotujta do woli Ten post edytował devnul 8.04.2007, 18:01:57 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widac ze sie wam nudzi... śmieszne takie klasy jak dla mnie o ile mozna to nazwać klasą.
|
|
|
![]()
|
|
wszystko co zaczyna się na class i działa można nazwać klasą
![]() Święta są to się nudzi ![]() -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:06 |