![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba w temacie ująłem wszytko co było do powiedzenia.
Czy istnieje jakaś funkcja która sformatuje i wyświetli mi tablicę na stronie tak jak to robi print_r() ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja takiej nie znam, ale można ja napisać:
dane wejściowe:
wynik: Kod # $array['0'] ==> hello
# $array['1'] ==> hi * $array['2']['0'] ==> :) * $array['2']['1'] ==> :D -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe dzięki
![]() Ja właśnie chciałem uniknąć pisania tego, ale nie myślałem że znajdzie się tutaj jakiś miłosierny samarytanin i odwali to za mnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
print_r ma dodatkowy parametr, zatem:
Drugi parametr chyba dodano do php5 dopiero, a może do php4, nie pamiętam z głowy. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Drugi parametr chyba dodano do php5 dopiero, a może do php4, nie pamiętam z głowy. Racja ![]() Cytat Notatka: The return parameter was added in PHP 4.3.0 Argument pozwala na zwrócenie wartości. Jeżeli nie masz php 4.3 to możesz skorzystać z funkcji ob_start(); ob_get_contents(); ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Do czego służy ten tag <pre> ?
Kiedy go nie ma to nie wyświetla się tak jak powinno. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Do czego służy ten tag <pre> ? Żarty? http://www.google.com/search?hl=pl&cli...=Szukaj&lr= Poczytaj o szerokości liter i stylu formatowania tekstu w elementach html za pomocą css ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:51 |