![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy wie ktoś może jak odpala się w Eclipse skrypty PHP?? Zainstalowałem sobie niedawno tą wtyczkę do PHP i chciałem ja przetestować.. Niestety nawet jak biorę jakiśmój stary działający projekt nie udaje mi sie go uruchomić poleceniem RUN
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze dokladniej opiszesz nam ten blad ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież pisałem że "wyświetla się błąd strony"!! Poprostu podczas próby odpalenia poazuję się komunikat jak z IE informujący że nie moge połączyć się ze stroną. A domyślne ustawienia są na localhost/index.php
Ten post edytował laczupacabra-real 7.04.2007, 10:20:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również mam z tym problem. Mam najnowszego pdt-all-in-one-S20070401_RC3-linux-gtk i za cholerę nie chce działać debuger.
PHP-CLI mam: Kod /usr/bin/php --version PHP 5.1.6 (cli) (built: Mar 7 2007 12:48:25) Copyright (c) 1997-2006 The PHP Group Zend Engine v2.1.0, Copyright (c) 1998-2006 Zend Technologies W opcjach 'PHP Executables' -> 'PHP directory path': ustawiłem '/usr/bin' i przy próbie debugowanie wywala: Kod Error launching 'New_configuration' The debug session could not be started. Please make sure that the debugger is proparly configured Gdy ustawie '/usr/bin/php' pisze 'Target in not a PHP Root. PHP executable not found' W dokumentacji do pdt ani słowa na ten temat, to samo google i grupy. Ten post edytował P3A_MDF 8.04.2007, 19:12:06 -------------------- ciulstwa.pl Najzabawniejsze klipy w sieci
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam z eclipse'a ponad rok i dziala to u mnie tak:
ustawiam w php web page dla każdego projektu server czyli katalog z plikami źródłowymi i katalog w htdocs do którego są one kopiowane, aktualizowane. następnie adres url na localhoście z parametrami... i gotowe. to trochę jest obejście tego problemu... ja tak pracuje. -------------------- Szukam programistów PHP/Symfony
warsztat: PHP5, MySQL, Eclipse, Apache, Symfony, Trac, SVN michalwujas.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:42 |