![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuje prostego skryptu listy obecnosci. Moze kiedys ktos mial z tym stycznosc. Ja dzis spedzilem troche czasu na szukaniu tego i niestety nie mialem szczescia. Chodzi mi o liste obecnosci osob na zajeciach, ale z mozliwoscia wypisania sie z nich, lub dopisania nowej osby. Wiem ze to nietypowe i moze tego nie byc, ale jezeli ktos cos takiego widzial kiedys na oczy to prosze o kontakt :-). Z gory wielkie dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
ale na czym ma polegać ta lista obecności?? jeśli ktoś jest na zajeciach to sobie np klikasz i zaznaczasz ze dzisiaj jest?? bo nie kumam troszke ![]() opisz dokładnie jak to działa, na jakiej zasadzie itp,itd,etc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki :-)
Chodzi o to, że student (czy ktokolwiek) przed zajeciami moze wejs na stronke, i zaznaczyc swoje nazwisko. Dzieki temu wykladowca bedzie wczesniej wiedzial czy ta osoba bedzie na zajeciach. I to jest podstawa. Ewentualnie to jeszcze zeby byla mozliwosc dodawania nowych uczestnikow w przypadku nieobecnosci gogos z listy podstawowej. Ale ogolnie to cos przynajmniej choc troche podobne do opisu. Cos co byloby podstawa do przerobienia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:25 |