![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W koncu zabiore sie za tworzenie serwisu z linkami do galerii. Jestem poczatkujacym uzytkownikiem code ignitera wiec czasami wyskakuja mi jakies bledy, a nie mam pojecia dlaczego. Tu bede je pisal i prosil o wasza pomoc.
To pierwszy: Cytat Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /users/0001/pkielski/www/pkielski.website.pl/fegallery/system/application/controllers/galleries.php on line 5 w piatej linijce mam:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
pokaz jeszcze pare linijek po tej piatej.
Napisz jakiego php uzywasz ps: przenosze, dzial FRAMEWORKI nie sluzy do takiego typu bledow -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zainwestuj czas w poznanie php, w czytanie jego komunikatów zamiats nam d* zawracać?
no i domknij } klase jak ci komunikat sugeruje... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 02:27 |