![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam do sprzedania Layout do BLOG-Serwisu / INFO-Serwisu: http://bruno.mynew.ws/BLOG-3.12bAI.jpg Możliwe jest dokonanie drobnych modyfikacji. Cena do uzgodnienia. W razie wątpliwości / pytań zapraszam na: GG: 7369412 e-mail: brunhild_a_skowronski@o2.pl Zapraszam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie
Ten post edytował devnul 5.04.2007, 23:41:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac
a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ojj do podstaw to mu jeszcze daleko. toć to się chyba dopiero włączać PS'a uczy chłopak i to też mu nie za dobrze z tego co widać idzie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie //Devnul... po pierwsze nie próbowałem i nie próbuję wcisnąc kitu... po drugie beznadziejne czy nie prosze zachowaj to dla siebie - wszystko jest kwestią gustu - jak domniemam to jest dział sprzedaży a nie komentarzy... a co do linka... to nie wiem czemu nie działa (u mnie działa poprawnie na Operze, Firefoxie i IE) moze jakiś pomysł /rada jak zaradzic temu ![]() stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? ![]() //a czy ja uważam że moje prace są piekne ach i och... czy uwazam że są profesjonalne?? Nic z tych rzeczy. I owszem jestem początkujacy... od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ? |
|
|
![]()
|
|
co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza
Cytat od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ? prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza // hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży. prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest) // nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać. |
|
|
![]()
|
|
Cytat hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży. chyba jednak u wszystkich poza Tobą Cytat / nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać. nie popadam w skajność - to jest poprastu słabe - a i to bardzo delikatnie mówiąc - strony robione 10 lat temu mialy bardziej estetyczną grafike - jest XXI wiek era web2.0 a ty odstawiasz coś na wzór pisanki (świąteczna atmosfera się udziela?) z nadzieją że ktoś to kupi - naprawde - troche samokrytyki i szacunku do samego siebie - bo tak to nie dość że nie sprzedasz to jeszcze zyskasz opinie kogoś kto poprostu nie potrafi robić tego dobrze i będzie ona się ciągneła za Tobą bardzo długo. Dlatego może lepiej pochamuj swoje zapędy sprzedaży i poćwicz lepiej to robienie layoutów i opanuj porządnie narzędzie w którym pracujesz. Popatrza na prace innych grafików i ćwicz swój własny styl (ale zdecydowanie inny niż ten obecny) a dopiero wtedy staraj się coś sprzedać. Bo naprawde idziesz w bardzo złym kierunku i każdy na tym forum to potwierdzi. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:26 |