Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [Sprzedam] Layout do BLOG-Serwisu / INFO-Serwisu
koordylier
post 5.04.2007, 19:55:51
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Mam do sprzedania Layout do BLOG-Serwisu / INFO-Serwisu:
http://bruno.mynew.ws/BLOG-3.12bAI.jpg

Możliwe jest dokonanie drobnych modyfikacji.
Cena do uzgodnienia.

W razie wątpliwości / pytań zapraszam na:

GG: 7369412
e-mail: brunhild_a_skowronski@o2.pl

Zapraszam
Go to the top of the page
+Quote Post
devnul
post 5.04.2007, 23:39:15
Post #2

-----

czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie

Ten post edytował devnul 5.04.2007, 23:41:43

--------------------
Profesjonaliści są przewidywalni...
strzeż się amatorów...
FL4SHB4CK - imprezy, galerie, lokale
+Quote Post
Daimos
post 6.04.2007, 00:07:31
Post #3

-----

stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac
a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? smile.gif

--------------------
scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
+Quote Post
devnul
post 6.04.2007, 00:32:50
Post #4

-----

ojj do podstaw to mu jeszcze daleko. toć to się chyba dopiero włączać PS'a uczy chłopak i to też mu nie za dobrze z tego co widać idzie

--------------------
strzeż się amatorów...
+Quote Post
koordylier
post 6.04.2007, 04:00:22
Post #5

-----

Cytat(devnul @ 6.04.2007, 00:39:15 ) *
czy ty czasem nie próbowałeś pchnąć ludziom podobnego kitu już wcześniej (sory ale to jest beznadziejne)? linka tak jak poprzednio nie działa za pierwszym razem - nalezy odświerzyć i dopiero frunie

//Devnul... po pierwsze nie próbowałem i nie próbuję wcisnąc kitu... po drugie beznadziejne czy nie prosze zachowaj to dla siebie - wszystko jest kwestią gustu - jak domniemam to jest dział sprzedaży a nie komentarzy... a co do linka... to nie wiem czemu nie działa (u mnie działa poprawnie na Operze, Firefoxie i IE) moze jakiś pomysł /rada jak zaradzic temu questionmark.gif

Cytat(my salsa @ 6.04.2007, 01:07:31 ) *
stary, bawie sie grafika od kilku lat i uwazam ze moje prace nie sa za piekne zeby je sprzedawac
a Ty nauczyles sie podstaw psp albo innego programu i juz chcesz handlowac? smile.gif

//a czy ja uważam że moje prace są piekne ach i och... czy uwazam że są profesjonalne??
Nic z tych rzeczy. I owszem jestem początkujacy... od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ?
+Quote Post
devnul
post 6.04.2007, 11:05:47
Post #6

-----

co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza

Cytat
od czegoś trzeba zacząć nieprawdaż ?

prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest)

--------------------
strzeż się amatorów...
+Quote Post
koordylier
post 6.04.2007, 12:32:31
Post #7

-----

Cytat(devnul @ 6.04.2007, 12:05:47 ) *
co do zaradzenia to szczerze mówiąc nie mam pewności ale prawdopodobnie chodzi o jakieś sesje serwera albo coś w tym stylu skoro pierwszą próbe odrzuca a następną już puszcza

// hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży.

Cytat(devnul @ 6.04.2007, 12:05:47 ) *
prawda - ale nie dorazu się próbuje sprzedawać coś co według samego autora nie jest rewelacyjne(sam powiedziales wiesze ze to cudo nie jest)

// nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać.
+Quote Post
devnul
post 6.04.2007, 13:32:15
Post #8

-----

Cytat
hmm ale też dziwne że nie uwszystkich tak się dzieje... nie mniej jednak błąd raczej nie po mojej stronie leży.

chyba jednak u wszystkich poza Tobą

Cytat
/ nie popadaj w takie skrajności... to że ktoś nie uważa czegoś za cudo ( wogóle samo pojecie cudo jest pojeciem względnym ) to nie oznacza odrazu że uważam to za szmirę. A sam fakt że wystawiam na sprzedaż wydaje się to potwierdzać.

nie popadam w skajność - to jest poprastu słabe - a i to bardzo delikatnie mówiąc - strony robione 10 lat temu mialy bardziej estetyczną grafike - jest XXI wiek era web2.0 a ty odstawiasz coś na wzór pisanki (świąteczna atmosfera się udziela?) z nadzieją że ktoś to kupi - naprawde - troche samokrytyki i szacunku do samego siebie - bo tak to nie dość że nie sprzedasz to jeszcze zyskasz opinie kogoś kto poprostu nie potrafi robić tego dobrze i będzie ona się ciągneła za Tobą bardzo długo. Dlatego może lepiej pochamuj swoje zapędy sprzedaży i poćwicz lepiej to robienie layoutów i opanuj porządnie narzędzie w którym pracujesz. Popatrza na prace innych grafików i ćwicz swój własny styl (ale zdecydowanie inny niż ten obecny) a dopiero wtedy staraj się coś sprzedać. Bo naprawde idziesz w bardzo złym kierunku i każdy na tym forum to potwierdzi.

Pozdrawiam

--------------------
strzeż się amatorów...
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:26