![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2007 Skąd: Mogilno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to mój pierwszy post
![]() ![]() http://www.redshift.prv.pl Ten post edytował miloszpp 4.04.2007, 21:29:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
u mnie ma spore problemy z pełnym załadowaniem sie indexu.... ładuje sie top i lewa strona a na środek i prawo trzeba czeeeekać...
wygląd nie powala, ale jest schludny ![]() ogólnie 6,5/10 bo nie jest źle |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2007 Skąd: Mogilno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za opinię.
Prawda, stopkę umieściłem jak jeszcze validowało, od tego czasu sporo się zmieniło na stronie, a o tym zapomniałem. Po maturach się tym zajmę ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może to tylko u mnie na LCD tak jest, ale jak na mój gust ciut za duży kontrast między tłem a czcionką, trochę to daje po oczach, a zwłaszcza 2 inputy.
Co do reszty się nie wypowiadam póki co. Pozwiodronka, Zeman. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strasznie szablonowy layout - troche to mało współczesne - ale jak na pierwsze wykonanie to całkiem przyzwoicie. faktem jest ze masz sporo błędów w kodzie (niepodomykane znaczniki i inne grzeszki) ale człowiek całe życie się uczy i sądze że to poprawisz.
powodzenia życze i pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Schludnie, czysto i przejrzyście.
Tylko te menu górne troche za bardzo jaskrawe. W logo daj jakiś lepszy tytuł strony. Inputy zmień w menu prawym rzeby się dopasowały do tła. Buttony wycentruj w menu lewym. Ogólnie spox - jak na początek ^^ OCena ogólna - 7/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Miałem trochę czasu i zrobiłem, że strona validuje. Dzięki za porady. Możecie mi jeszcze powiedzieć, jak to się dzieje, że reklamy Google zajmują więcej miejsca niż mają zajmować? Oczywiście rozwiązałem ten problem zmniejszając odpowiednio diva, ale efekt ten zostaje widoczny pod IE.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod FF strona bardzo ładnie się prezentuje. Brak zbędnej grafiki, wszystko oparte o style.
Troszkę jeszcze mało jest na tej stronie, ale wiadomo - początek. Także życzę powodzenia i rozwoju strony w dobrym kierunku. ![]() -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:37 |