![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem, otóż mam taki fragment kodu: Niestety zdarzenie onmouseover() nie działa. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego i jak można to naprawić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Testowałem takie coś na FF i działa bardzo sprawnie... -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może pod FF ten skrypt działa, ale pod IE i Operą już nie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
klik - co nieco o Twoim problemie.
-------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
Nie do końca oto mi chodzi. Chciałbym żeby po najechaniu kursorem na jeden z elementów <option> była wywoływana jakaś funkcja .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądzę, że taki efekt możesz uzyskać łącząc możliwości, jakie daje HTML DOM Event oraz <select onmousemove=""> (tak, SELECT nie OPTION).
http://w3schools.com/htmldom/dom_obj_event.asp szczególnie od Other Event Attributes w dół ![]() -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:41 |