![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć dlaczego czasami w firefoxie input (text) ma inny styl niż reszta? w pętli for tworze formularz z 15 takimi inputami i za każdym razem którys (inny - losowo, albo kilka) zamiast białego ma kolor pomarańczowy tak jak na screenie poniżej. ![]() w ie jest wszystko ok. dzięki za odp i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
być może to pole jest znane/zapamiętan (nazwa) przez FF i je zaznacza, tak że jak później wpisujesz coś w to pole to FF Tobie "podpowiada" co tam wpisać. Zmień nazwę pola. To jeżeli nie sknociłeś CSS.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wylączyłem autouzupelnianie w ff i nakazuje to samo robic przez formularz (autocomplite='off')
nazwy tych pól są różne generuje je takim kodem:
ale dziwi mnie to, że za każdym razem jak odpalam formularz to zawsze inne pole jest zmienione albo nawet dwa (zazwyczaj losowo) podobnie zresztą mam np jak loguje się na pocztę gmaila - pole loginu mam zmienione a hasla inne - w ie oba wyglądają tak samo a css specjalnie nie załączyłem żeby sprawdzić czy to to - niestety nadal tak się dzieje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:13 |