![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie. Jak zrobić podpis na forum by inni widzieli w nim coś takiego "witaj [twój nick]" ? Wiele razy to widziałem, próbowałem wpisać "Witaj [you]" lecz na wielu forach nie działa. :roll2: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj:
w includes/bbcode.php: Kod $text = str_replace("[you:$uid]", $username, $text); i w shoutbox_view.php: Kod $msg = str_replace("[you]", $username, $msg); Powinno działać : ) Ten post edytował Xe41 2.04.2007, 15:11:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@up
lol, i niby wszyscy mają takie pliki? ![]() Moim zdanie mu chodziło o to forum ![]() Nie w tym dziale co trzeba... -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem czy to jest wogóle możliwe na tym forum - tu jest potrzebna modyfikacja skryptu, której nikt ci tu nie zrobi. jeżeli skrypt nie obsługuje takiem możliwości - to nic nie zrobisz, a jeżeli obsługuje - spójrz do manuala
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tak nie na własnym forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
i co? myślisz, że jak podasz adres forum to co my sprawdzimy co jest, a czego nie ma?
jakbyś choć trochę się zainteresował to byś wiedział, że to jest standardowe phpBB, które nie ma takiego modułu w zestawie (trzeba instalować). na przyszłość -> GOOGLE (no chyba, że i ten adres trzeba ci podać) -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o zapoznanie się z tematem: Temat: Tematyka i zasady panujce na forum Przedszkole a następnie o PW z poprawnym tematem.
Do tego czasu zamknięte. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:23 |