![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 4 Dołączył: 29.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki skrypt, wypisuje mi on toplisty w panelu admina. Przy edytowaniu strony wywala mi błąd w zapytaniu ale edytowane pola są wpisywane do bazy. Gdzie tu jest błąd ?
Za każdym razem wywala mi błąd i nie czy zmieniam dane w innym formularzu a klikam w przycisk w innym zapytanie się wykonuje. Proszę o pomoc lub sugestie w jaki sposób można to innaczej napisać. Pozdrawiam Snap ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz skopiowac tresc komunikatu o bledzie czy mamy zgadywac?
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 4 Dołączył: 29.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
omg
![]() ![]() Ten post edytował Snap 1.04.2007, 16:17:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol poczytaj ten temat Temat: Najczstsze błędy ze szczegolnym naciskiem na punkt numer 2 a pozniej wklej wlasciwa tresc bledu :]
Ten post edytował maryaan 1.04.2007, 17:02:42 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to:
zamień na:
musisz uważać na przecinki
o ile wiem nie znam takiego czegoś żeby dawać nawiasyw echo (''); wystarczy samo echo ""; lub echo ''; A oto dowód
taaa... to jest dla mnie jak szok... koledzy PHPowcy czy on dobrze napisał wybieranie danych z bazy danych bo ja znam coś takiego:
Ale nie wiem czy on dobrze to napisał. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba dobrze. List() traktuje zmienne jakby były tablicą przecież
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za krytykę
![]() ![]() Ten post edytował Snap 2.04.2007, 07:41:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wrzuć screena błedu to będziemy mogli Ci pomóc bo tak my nawet nie wiemy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 08:48 |