![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lukasamd- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
posiadam domenę .pl z serwerem 1000GP w firmie OVH. Jak do tej pory nie miałam żadnych większych problemów ani z bazą danych ani z obsługą PHP - prowadzę na swoim serwerze stronę pod php-fusion i wszystko działa ok. Ostatniego czasu postanowiłem jednak umożliwić gościom zapisywanie się do newslettera, znalazłem dobry skrypt CCMail którego z powodzeniem używałem przez prawie 2 miesiące. Niestety ostatnio coś się stało - skrypt przestał funkcjonować a konkretniej wywala na podstronach kod php (choć interfejs się ładuje). W ustawieniach samego skryptu wygląda to tak: Kod Notice: Undefined index: company_name in /home.6/j/a/c/jacenter/www/newsletter/functions/settings.php on line 27 Jest to tylko przykład ponieważ błąd "Notice: Undefined index:" jest pokazywany dla każdego ustawienia. Wskazuje to na problem w pliku więc zgrałem wszystko na dysk, wywaliłem z serwera i wgrałem z powrotem na serwer ale skrypt czysty (ściągnięty ze strony autora) i dalej mam to samo. Chmody i takie sprawy są dobrze ustawione więc CO TO MOŻE BYĆ? Bardzo zależy mi na newsletterze ale nic nie pomaga a na innych kontach (darmowych) i polskich zagranicznych jest ok. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskakuje Ci jedynie "Notice: blablabla"?
Jeśli tak, to wystarczy odpowiednio ustawić raportowanie błędów.
...co powinno wyłączyć te komunikaty: "Notice". ![]() -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
-lukasamd- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałem tak robić ale nie zapisuje wtedy ustawień w skrypcie
|
|
|
![]() ![]() |