![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Przeszukiwałem zawartość tego forum ale nie znalazłem nic wartego uwagi i związanego z moim tematem Mianowicie moje pytanie jest następujące. Czy zna ktoś jakiś "DARMOWY" skrypt (z CMS najlepiej) którego zadaniem byłaby głównie wysyłka newsletterów i e-zinów (chodzi mi o jakiś w miarę porządny skrypt) od razu zaznaczam iż nie chodzi mi o phpmailera ani innego podobnego skryptu ale coś porządnego (odpowiednik darmowego skryptu adserwerowego phpAds) Zależy mi na tym aby była możliwość rozsyłania maili html-owych z możliwością dołączania grafik i skryptów java Zaznaczam iż chodzi tu o obsługę naprawdę sporej liczby użytkowników (aktualnie w bazie mojego serwisu rozrywkowego jest już ponad 63tys użytkowników zarejestrowanych i do końca roku szacunkowo będzie ich ok 100tys) baza jest oczywiście w mysql najlepiej jakby był to jakiś skrypt pod www, ale może być też i jakaś aplikacja dogrywana do oprogramowania serwera posiadam własny serwer, dostep do panela SSH z poziomu root, obsługa crona etc, do wszystkiego mam dostęp. Serwer mam na linuxie jakby to było istotne proszę o pomoc w znalezieniu czegoś wartego uwagi czekam na odpowiedź i pozdrawiam Ten post edytował kowalcook 30.03.2007, 20:00:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:47 |