![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
mam zapytanie
niedawno dzialalo teraz juz nie O_o najwidoczniej cos innego wywoluje blad... zeby bylo smieszniej wyswietla pierwsze 9 rekordow, jesli zmniejszy sie limit do 9 nie wyswietla bledu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze podal bys komunikat bledu i strukture tabeli
Ten post edytował wijet 30.03.2007, 18:21:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorka
![]() blad to : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 (to "at line 1" nie wiem czemu zawsze jest "1" nawet jesli blad mysql jest w srodku) fb_oceny sklada sie z id_oceny id_uzytkownika id_moje id_tresci ocena czytany albo poprostu pokaze co sie dzieje... http://www.tworcy.nazwa.pl/flashblog/index...d=5&event=2 (jak widac nawet pozostala czesc tabeli sie nie wyswietla dlatego przylega do prawej...) i jak wspomnialem... jesli w zapytaniu dam 9 lub mniej limit to nie wyswietla bledu... pierwszy raz widze takie cos... moze gdzies sie mieszaja zmienne ? jest wiele razy zrobione include i czesto zwie sie tak zamo zmienna np $dbr Ten post edytował Dende 30.03.2007, 18:30:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"at line 1 " wyswietla bo to pierwsza linia a jak piszesz zapytanie ciurkiem to chyba dosc logiczne ze jesli cos nie tak jest to wysiwetla blad tam gdzie nastapil, sprawdz tak:
Kazdy w nowej linii moze bedziesz wiedzial wtedy:) |
|
|
![]()
|
|
Dostalem wiadomosc od wijet'a zeby sprawdzic zapytanie w bazie danych....
no i wszystko dziala ![]() ![]() o mamo jaki glupi blad :/ udalo sie naprawic... ogolnie chodzilo o to ze byla pewna praca ktora dostala iles tam glosow i byla na 10 miejscu, autor ja usunal ale w kodzie jeszcze nie ma zapisku iz przy usuwaniu pracy usuwaja sie oceny... tak wiec oceny byly zczytywane natomiast byl brak pracy dla ocen i to wywalalo blad :| Ten post edytował Dende 31.03.2007, 00:35:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:02 |