![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy ktos orentuje sie czy w edytorze TinyMce po wklejeniu tresci - obrazki powinny byc widoczne w okienku ? chodzi mi o samo okienko bo jak sie domyslam automatycznego uploadu na serw nie ma?
Moze jest jakis plugin usprawniajacy obsluge obrazkow ?, najlepszy byl by taki aby po wklejeniu zawartosci z obrazkami, po zakceptowaniu formualarza ladowal je na serwer... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja kiedyś miałem podobny problem ale niestety nie znalazłem odpowiedniego rozwiązania (jakiś rok temu) Przeniosłem sie więc na FCKEditor i tam już wszystko było
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
FCKEditor jest lepszy od TinyMCE (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj pluginu iBrowser do TinyMCE, ja właśnie przenoszę manatki do FCKEditor, bo z Tiny już mi użerać się nie chce. Pozdr,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:22 |