![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musze zrobić galerie która po pobraniu danych o nazwach zdjęcia z bazy MySQL wyswietli je w 3 kolumnach i kilku wierszach co do wierszy to wystarczy petla foreach ale co do kolumn to niemam pojecia ;/
Ja mam takie cos ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
counter np. zmienna $i i "++" oraz % (można też bez tego tylko w ifie i zerować) i jedziesz
Ten post edytował Hacker 30.03.2007, 15:47:16 -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw zmienną pomocniczą do którą będziesz inkrementował (zmienna+1) a następnie porównywał ją i jeśli będzie równa 3 to zerujemy i łamiemy wiersz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli dobrze Cię zrozumiałem to chodzi o takie coś:
Jednak Problem polega na tym iż wyświetla mi tylko trzy zdjęcia (a są cztery) a powino trzy zdjęcia w jednej lini i następne (3) w kolejnej a w tym wypadk uczwarte zdjęcie w następnej lini. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował skowron-line 30.03.2007, 17:17:02 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki Wielkie działa ;D powinienem Wam "Soczek"(nie chce otwarcie propagować spożywania alkocholu ;P ) postawic
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:15 |