![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wciaz poszukuje frameworka dla siebie- jednak nie jestem w stanie znalezc tego jednego, "dla siebie". Od razu mowie, ze czytalem troszke na temat FW, jednak pytam Was- praktykow, ktorzy mieli do czynienia z wieloma "od srodka". Konkretnie chodzi mi o FW, ktory spelnia te wymagania: -jest dostepny "out-of-box" - rozpakowuje na serwer i jest gotowy do uzycia- bez shella, peara, i innych zabawek -jak CI czy Rapide -jest pod php5 - mamy XXI wiek, rozwiazania przedpotopowe zostawmy archeologom. -ma dobra dokumentacje i/lub potezne community - jak CI, niestety Rapide tutaj -jak to sie mowi - ssie. moze ktos polecic cos ciekaweog? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) nie ssaj tyle lodziarzu
![]() 2) ez components i zend framework sobie sprawdź -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zend nie spełnia out of box bo trzeba go jednak poskładać mnie to osobiście odstraszyło, ale z czasem chyba sie zabiorę za to...
a co Ci sie w CI nie podoba? php4 jakoś nie ubliża mu, a pod php5 działa więc możesz używać nowych funkcji... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:26 |