![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam musze zrobic zalozenia projektu, mam zrobic stronke w php z wykorzystaniem baz danych MySQL, nie mam pomyslu jak to zrobic;(...moze byc to np sklep internetowy proste forum, downloader uploader i takie tam prosze o pomoc, nie wiem jak maja wygladac te zalozenia pooomocy:(
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
że co? zdecyduj sie a potem napisz o co Ci chodzi
ja chce coś może to byc piwo, myszka albo nowy laptop pomóżcie mi coś takiego zrobić <- tak wygląda Twój post |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak nie bawisz sie choc troche czasu w php to sklep sobie daruj ;/
a co do reszty 1) Newsy - Dodawanie Neswów - Komentowanie Newsów - Eydcja/Usówanie Newsów przez Admina - Wyswietlanie newsów 2) Download - Upload Pliku na serwer / lub dodanie linku do innej stronki - dodawanie opisu pliku, screen ..... - Wyswieltanie: opis pilku link ew. screen ... - Usówanie/edyca informacji o plikach 3) Forum (tez troche roboty) Przy prostym powinno wysztarczyc - Rejestracja uzytkoników - Usówanie/Edycja uzytkownikó - Dodawanie/Usówanie/Edycja postów przez uzytkowników (kazdy swój post) - Administracja dla Admina - Odpowiedznie Kategorie - Powiadomienia e-mail ![]() - i jescze troche ;P mozna by napisac ;P Jednym słowem najlepiej skorzystaj z gotowego cms ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:28 |