![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem tu nowy, zaznaczam że szukałem ale nic nie znalazłem. Moj problem objawia się nastepujaca. Mam dwa pola typu select. Chcec dodawac z jedengo do drugiego okna i usuwac. Problem pojawia sie kiedy chce wybrac z jedengo pola klika pozycji i przesunac. Przesuwa sie tylko ostatnia pozycja. Ponize kawalek kodu. Korzystam z pliku ajax.js znalezionego w necie to jest funkcja usuwania czyli przesuwania z jednego okna do drugiego function f_selectAll1 (s_select1){ var e_select1 = document.forms['test_form'].elements[s_select1]; for (var k = 0; k < e_select1.options.length; k++) { //alert(e_select1.options.length); var usun = e_select1.options[k].value; //alert(usun); ajax.requestFile = 'xxx.php?usun='+usun; ajax.onCompletion = drukuj_czlonkow_pozapisie; ajax.runAJAX(); } } function drukuj_czlonkow_pozapisie() { var obj = document.getElementById('xx'); //var obj2 = document.getElementById('xx'); var obj3= document.getElementById('wynik'); var obj4= document.getElementById('wynik2'); eval(ajax.response); } Problem wyglada tak ze jak np. po wywolaniu ajax.requestfile dodam alert(ajax.requestFile); to przeniesie mi klika osob i jest git ale bedzie plul alertami a o to mi nie chodzi. Tak jakby spowalnialo odczyt pliku. Czy ktos moglby mi pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:16 |