![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktoś mógłby zrobić dla mnie skrypt logowania-Dzienniczek ucznia LOGOWANIE (jest to adres do pliku inny dla każdego usera) HASŁO (hasło też inne dla każdego usera0 Po zalogowaniu każdego usera przenosi na przypisaną jemu stronę. natomiast przy próbie wejścia na stonę bezpośrednio wyskakuje strona z prośą o zalogowanie się Ten post edytował wert1 28.03.2007, 16:18:13 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i co z tego, że chcesz? Masz jakieś pytania z tym związane, czy tylko wpadłeś się pochwalić?
-------------------- dmx512
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O logowaniu z mojej strony mogę Ci polecić mojego posta w tym temacie. Z tak wyczerpujących informacji jakie dostaliśmy mogę Ci tylko Tyle napisać.
Cytat natomiast przy próbie wejścia na stonę bezpośrednio wyskakuje błąd Jaki błąd, podaj kod. Pozdrawiam. ps. Przenoszę na Przedszkole. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę nikt nie zna żadnego skryptu
![]() ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę nikt nie zna żadnego skryptu ![]() ![]() Czytać nie umiesz? Przecież Ci napisałem, jak Ci mało to poszukaj więcej na forum - nie będziemy za Ciebie tego pisać. A gotowego skryptu w Twoim wypadku myślę, że nie znajdziesz. Odrobinę samodzielności co ? Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 06:58 |