![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na sprzedanie noteboka Dell D600 (wymieniam na D820
![]() CPU : Pentium Centrino 1,6 GHz 2MB cache (Dothan) RAM : 512MB HDD : 40G 5400rpm GRAPH : ATI Radeon Mobility 9000 32 MB z akceleracją 3D TFT : 14,1" SXGA (1400 x 1050) FDD : jest wymienny z COMBO CD-ROM - Combo (standardowe instalowane w tym modelu) 2 x USB, x PCMCIA, COM, LPT , audio ,IRDA, S - VIDEO , LAN , MODEM,Bateria ,zasilacz od siebie dodam że przez cały czas nie miałem do jego pracy żadnych zastrzeżeń. Proponuję zwrócić uwagę na procesor ( ![]() Zdjęcia proponuję obejrzeć na allegro (i porównać ceny tego modelu do tego co ja oferuję,na allegro jeszcze nie wystawiłem), + legalny Windows XP Professional - naklejka licencyjna cena do negocjacji to 1900zł Wszystko działa , i działać będzie do końca bo muszę mieć na czym pracować na co dzień (do momentu sprzedaży oczywiście) ! Pozdrawiam i czekam na pytania / sugestie jastu at o2 dot pl -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:37 |