![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam do napisania prace licencjacka i kompletnie nie wiem co powinno sie w niej znaleść.
Mój tenat to: Projektowanie aplikacji internetowych z wykorzystaniem PHP. Jeżeli ktos ma jakies sugestie byłbym wdzieczny siwy0@poczta.onet.pl z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszesz bez promotora? Wątpię.
Usiądź z nim i opracujcie plan pracy. Twoje pomysły i jego wymagania i masz gotowy plan. Chyba wiesz co to jest "Projektowanie aplikacji internetowych z wykorzystaniem PHP", co? Jeśli nie to zmień temat pracy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim nie powinny się tam znaleźć błędy ortograficzne
![]() ![]() Wg mnie taki temat jest zbyt ogólny. Zajrzyj sobie chociażby do podręcznika PHP. Jego autorzy piszą, że PHP potrafi wszystko i jest to prawdą. Przecież ten język ma multum funkcji, modułów i różnych innych bajerów. Głowa puchnie! Poczytaj sobie ![]() Ten post edytował Speedy 26.03.2007, 21:37:52 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:24 |