![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dosyć długo nie używałem mod_rewrite. Miałem jedna reinstalację systemu. Teraz chciałem go włączyć więc wszedłem do httpd.conf i odkomentowałem linię: LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so Dodałem reguły i nic ... - 404 Not found. Wypróbowałem ponad 7 reguł łącznie z zmianą DocumentRoot i wywaleniem RewriteBase. Nie mam pojęcia dlaczego to nie działa. Jak mam sprawdzić czy mod_rewrite w ogóle został załadowany ? edit> użyłem w pliku htaccess kilku różnych reguł z kilku różnych stron które działały wcześniej co nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. edit>> ------------------------------------------------------------------------------------------ Dziękuję uprzejmie za totalny brak zainteresowania. Akurat cudem udało mi się dojść do tego dlaczego mod_rewrite nie działa. Mianowicie wszystko przez zakichany AllowOverride, który blokował mi czytanie z pliku .htaccess Nie dziękuję i nie pozdrawiam ... ------------------------------------------------------------------------------------------ Ten post edytował orglee 25.03.2007, 14:53:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawartość pliku test.php
Zawartośc pliku .htaccess
odpal test.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:44 |