![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem totalnei zielony w tym temacie, a potrzebuje taka informacje. Niespecjalnie w internecie moge znalezc, w jaki sposob zintegrowac podany formularz (ze sklepu internetowego czy tym podobnej strony) z np. eCard czy innymi platnosciami on line. Generalnie chodzi mi o to jaka jest procedura implementowania tego i jak to w ogole dziala. Bede wdzieczny za info od kogos kto ma z tym doswiadczenie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja uzywam platnosci.pl
http://www.platnosci.pl/?module=PageHTML&a...geid=integracja Na dole strony masz przykladowy skrypt w php... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki to znacznie pomaga :-). Jeszcze moze ktos zna sposob na ecard. Na stronie ecardu nie widze takiej instrukcji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na hydepark
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja stosuje allpay
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze moze ktos zna sposob na ecard. Platnosci.pl obsługują płatność kartami kredytowymi, po co dodatkowo męczyć się z implementacją oddzielnie? Poza tym, dało się swojego czasu słyszeć, że integracja z polcardem czy ecardem idzie jak po grudzie, kiepski support itp. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
dzieki za pomoc
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:18 |