![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem sklep internetowy (PHP+MySql) wszystko działa elegancko ale...pomyślałem sobie,że można rozszerzyć projekt o profil użytkownika tzn. chodzi mi o to,że chcę "śledzić" co użytkownicy,klienci najczęściej oglądają-jakie są ich preferencje.Mając już "narzędzie do śledzenia" postaram się pogrupować użytkowników do danego profilu.
Pomyślałem,że można popróbować z logami... Wie ktoś może jak się zabrać do tego? może jakieś przykłady,materiały cokolwiek....z góry dzięki! [/php] [php] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej zrobić sobie jakąś tabelę w której trzymasz USER_ID i PRODUCT_ID i ewentualnie data oglądania?
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
shpyo: Używanie użytkowników pozwala na identyfikację co dany user ogląda i kupuje . Czyli po prostu tak jak mówił shpyo albo pliki i dopisywanie kolejnego elementu tablicy.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:48 |