![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Serdecznie zapraszam na pierwsze (chyba) z cyklicznych (mam nadzieje) trojmiejskich spotkan uzytkownikow PHP. Celem spotkan jest wymiana doswiadczen i wzajemne doksztalcenie sie. Ogolnie rzecz biorac, cos na ksztalt PHP London. Spotkanie rozpocznie sie we wtorek, 27.03, o 17.30 w gdanskim klubie Miasto Aniolow ul. Chmielna 26. Na pierwsze spotkanie przygotowana jest prezentacja na temat unit testow w ogole, a PHPUnit3 w szczegole. Udzial bezplatny. Mile widziana konsumpcja, bo klub nas gosci za darmo ![]() -------------------- Robert Janeczek
G-Forces Web Management Polska robert.janeczek@gforces.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie to forum - predzej Hydepark mysle
![]() Jakies laptopy brac ? ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Wez akumulator i Commodore, mobilnie bedzie i do tego nikt sie nieskusi na kradziez.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hah, w końcu coś nad morzem, ja raczej będę.
-------------------- emiker
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie to forum - predzej Hydepark mysle ![]() Jakies laptopy brac ? ![]() Mam gleboko zakorzeniona alergie na webowe fora i sie na nich gubie ![]() Laptopy beda conajmniej 2. -------------------- Robert Janeczek
G-Forces Web Management Polska robert.janeczek@gforces.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super pomysł. Mam nadzieje też przybyć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
została utworzona grupa PHP Trójmiasto. Zapraszam do członkowstwa wszystkie osoby związane z PHP i Trójmiastem. W szczególności uczestników wczorajszego spotkania. Dzisiaj powinien też znaleźć się tam link do paczki z materiałami z wczoraj. -------------------- Mateusz 'matipl' Kamiński
WWW - http://matipl.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:38 |