![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam trzy pliki index.php, form.php i sprawdz.php. Z index.php "includuje" form.php w ktorym znajduje sie formolarz "login" z akcja na sprawdz.php, sprawdz.php okresla ewentualne errory i robi przekierowanie do index.php. Problem moj polega na tym ze z chwila kiedy odpalam to pod ie to po wcisnieciu guzika przegladarka wyrzuca mi pusta strone. Errory jak i stan Loginu sa przekazywane na sesji, form.php i sprawdz.php znajduja sie w podkatalogu.
kod przekierowania
Za pomoc i zainteresowanie z gory dziekuje i pozdrawaim... Ten post edytował fernet 23.03.2007, 19:58:56 -------------------- Czy sprzedal sie juz czy dopiero ma? Oto pytanie, ktore stawiam wam. A czemu gdy byl, to nic tylko spal? Ze mna co lubie go gadac nic nie chcial. A czemu to gra, a tamtego nie. Chyba nas wszystkich nic nie szanuje. Jaki byl kiedy pil? Jaki byl kiedy gral? Czy to ten czlowiek sam czy moze rozni dwaj?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź co zwraca $_SERVER["HTTP_REFERER"].
Może być puste, w przeglądarkach można nawet samemu modyfikować tę zawartośc. Najlepiej w header wpisz samemu gdzie ma zostać user przekierowany. Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie, a robisz to na localu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tam katalog glowny strony czyli index powinien wskoczyc w foxie i opera dzala bez zarzutu... strona w ie sie wyswietla dopiero po odswiez tzn. najpierw guzik wywala pusta strone i kolejny krok to odswiez
Ten post edytował fernet 22.03.2007, 15:41:33 -------------------- Czy sprzedal sie juz czy dopiero ma? Oto pytanie, ktore stawiam wam. A czemu gdy byl, to nic tylko spal? Ze mna co lubie go gadac nic nie chcial. A czemu to gra, a tamtego nie. Chyba nas wszystkich nic nie szanuje. Jaki byl kiedy pil? Jaki byl kiedy gral? Czy to ten czlowiek sam czy moze rozni dwaj?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zadałem to pytaniu bo bawiąc sie sesja na localu pod ie wyskakują takie szopki typu trzeba odświerzać strone wrzuć to na net i przetestuj.
|
|
|
![]()
|
|
MacPain
z zewnatrz nie mam mozliwosci tego sprawdzic ale pewnie masz racje, tzn czuje ze masz racje... pozdrawiam -------------------- Czy sprzedal sie juz czy dopiero ma? Oto pytanie, ktore stawiam wam. A czemu gdy byl, to nic tylko spal? Ze mna co lubie go gadac nic nie chcial. A czemu to gra, a tamtego nie. Chyba nas wszystkich nic nie szanuje. Jaki byl kiedy pil? Jaki byl kiedy gral? Czy to ten czlowiek sam czy moze rozni dwaj?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:34 |