![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię strone w edytorze PHP Maker i mam dwa panele na stronie jeden do wyświetlania treści a drugi jako np. Najnopwsze tutoriale (wyświuetlane tam bedą 10 ost. rekordów dodanych do bazy tutoriali) i gdy klikne na Tytuł danego tutka w tym panelu przeniesie mnie do Własciwej pozycji (tego kliknietego Tutoriala) Ten błąd pokazuje mi sie gdy: zaincluduje ten skrypt panelu "Najnowsze Tutoriale" na strone... Powiem ze to jest oparte o system templatek ![]() Ktoś pomoże ? jesli chcecie mogę powiedzieć więcej, jezeli wyżej jest napisane niezrozumiale ![]() To mi zostało do zrobienia i ruszam ze stronką ![]() Proszę o Helpa! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Przedszkole.
A Ty przeczytaj: PHPedia::Cannot add header information - headers already sent -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje zebys ustawil session_start() w pierwszych bajtach zaraz po zdeklarowaniu <?
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wporządku... teraz mi cos takiego wyskoczyło ;/
Ktoś moze pomóc ? P.S Na początku kodu mam:
Ten post edytował Day Walker 21.03.2007, 22:48:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, po raz wtóry deklarujesz basicsearchsql()... przecież pisze. Jeśli nie rozumiesz komunikatów z debuggera to raczej nie zaczynaj przygody z pehape.
Zatem niech będzie ![]()
|
|
|
![]()
|
|
No, po raz wtóry deklarujesz basicsearchsql()... przecież pisze. Jeśli nie rozumiesz komunikatów z debuggera to raczej nie zaczynaj przygody z pehape. Zatem niech będzie ![]()
Więc jak to naprawić ? Pozmieniać nazwy Funkcji na inne ? Chyba pliki z Funkjami tez będe musiał skopiowac i zmienic nazwe... w jednym pliku bedize:
a w drugim:
I z reszta tez ![]() np: Kod basicsearchsql na Kod 1basicsearchsql
Ten post edytował Day Walker 21.03.2007, 23:25:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli funkcję basicsearchsql() masz w pliku, który includujesz, to upewnij się, że includujesz go tylko raz. Ew. możesz pójść na łatwiznę i używać include_once" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual zamiast include" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
include_once niedziała... require też
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:38 |