![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Piszę pewien skrypt i chcę, aby po wykonaniu pewnej akcji wyskoczyło okienko z wyłącznikiem i napisem zakończono, w tabeli. Ma to wyglądać mniej więcej tak:
![]() Jak widać na obrazku, okienko ma wyskakiwać nad wszystkim i nie ma być to pop-up. Czy da się coś takiego zrobić? Jeżeli tak to proszę o pomoc... Pozdrawiam ![]() -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
div tworzony w momencie gdy dana operacja została wykonana
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tyle to ja też wiem, ale z tym już sobie poradziłem. Teraz mam problem z położeniem tego okienka. Mam coś takiego:
Ale chcę, żeby to było wyśrodkowane. Nawet jak dam postion: relative; to okienko pokazuje się pod skryptem, a ma się pokazywać na skrypcie. Jeżeli ktoś wie, to niech mi pomoże i powie co z tym trzeba zrobić ![]() -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kupiłem kiedyś taki skrypcik za 1,99 zł... tam jest to tak rozwiązane, żę w css dla ie jest tak jak robiłeś, a nie dla ie jako
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
To mi wyświetla to okienko w lewym dolnym rogu. Chodzi mi o to, żeby wyświetlał się na środku.
Może pokażę to co wyświetla się jako okienko:
Może teraz ktoś mi pomoże. Sam domyślam się, że to jest banalne, ale nie mogę znaleźć na to sposobu... -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:35 |