![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobic zeby jak ktos wejdzie na google i wpisze cos to zeby moja strona była na 1 miejscu a jak nie to chociaz na tej pierwszej stronie.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj forum.optymalizacja.com
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no widdze ale w jakim temacie?? prosze powiedzcie mi bardzo was prosze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw polecam udać się do działu "Dla początkujących" a potem, czytać, czytać, szukać, pić kawę, czytać, czytać, analizować i stosować.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no widdze ale w jakim temacie?? prosze powiedzcie mi bardzo was prosze radze przestac trollowac, dostales adres dobrego forum to sobie poczytaj, a jak Ci sie nie chce to rozlacz neostrade i idz juz spac :]
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
biorac pod uwage zapal, polecam jakas dobra firme zajmujaca sie pozycjonowaniem
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sądząc po nicku i dziale wietrze prowokacje ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobic zeby jak ktos wejdzie na google i wpisze cos to zeby moja strona była na 1 miejscu a jak nie to chociaz na tej pierwszej stronie. ![]() ![]() Jeżeli szukasz informacji o pozycjonowaniu w google, to musisz szukać w google informacji o pozycjonowaniu -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobic zeby jak ktos wejdzie na google i wpisze cos to zeby moja strona była na 1 miejscu a jak nie to chociaz na tej pierwszej stronie. ![]() ![]() Strone należy poddać procesowi pozycjonowania ![]() -------------------- Pozycjonowanie stron internetowych: Będzin, Sosnowiec, Katowice
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:18 |