![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam problem. Otóż potrzebuję napisać skrypt który od razu po uruchomieniu wysyła on treść metodą $_POST następnie po dodaniu uruchamia ponownie skrypt i tak w kółko ;-)
Myślałem nad czymś takim: uruchamiam skrypt, domyślnie jest już ustawione, że submit (przycisk do wysłania treści) został naciśnięty, wysyła on właśnie treść do bazy danych, po dodaniu wpisu skrypt używa head("Location: skrypt.php"); aby ponownie wykonał się ten sam skrypt. Problem jest w tym, że nie wiem jak zrobić/"oszukać" skrypt, żeby został domyślnie wciśnięty przycisk do dodania! ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co Ci do tego formularz
![]() Wykonuj jakieś operacje w pętli nieskończonej. Uruchamiasz raz skrypt i tak długo jak będzie uruchomiony w przeglądarce będzie się wykonywał dany kod. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i przychodzi ci na pomoc JavaScript
![]() operacje na formularzach -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie, ze tworca tematu chce osiagnac to co moze osiagnac za pomoca biblioteki culr, czyli wyslanie formularzy (danych POST) bez koniecznosci korzystania z owego formularza i przyciskania submita.
Maly przyklad:
skrypt odpowiada za wejscie na strone logowanie.pl , wypelnieniu pol login i pass, i tzw nacisnieciu przycisku submit. W zmiennej $a bedziesz mial efekt swoich dzialan. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:49 |