![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie gdy instaluję skrypt prosi mnie o podanie klasy ffmpeg nie wiem jaka to jest i nie wiem jaka jest do niej ścieżka więc nie podaję url jednak podacza działania skryptu okazuje się, że jest on potrzebny. Może mi ktoś wyjaśnić co to klasa i gdzie jest ?
Dostawca forall.pl (nie polecam ![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powinna być dostarczona wraz z skryptem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dostałem wiadomość, że mój hosting tego nie obsługuje. Możecie podać adresy które obsługują ?
nazwa.pl home.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeszukałem cały Manual ... Całą Liste funkcji i nie ma ani słowa to znaczy że domyślnie nie jest wbudowane w php
lecz ...: http://ffmpeg-php.sourceforge.net/ no i nie wiem czy ktoś ci to pozwoli używać ... tylko na dedykowanym mógł byś sam to zainstalować ... Ale zawsze warto spytać ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:36 |