![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na stronie stopka mam taki układ:
Kod <div id="stopka"> <p class="stopkalewa">Text lewy</p> <p class="stopka">Text prawy</p> </div> Style są następujące: Kod #stopka { clear : both; margin : 0px; border : none; padding : 0px; width : 759px; height : 15px; text-align : right; background : #999; } p.stopka { margin : 0px; padding-top : 0px; padding-right : 5px; text-align : right; font-family : 'Arial Narrow', Helvetica, Verdana, Tahoma; font-size : 11px; font-weight : normal; color : #eee; } p.stopkalewa { margin : 0px; padding-top : 7px; padding-left : 5px; text-align : left; font-family : 'Arial Narrow', Helvetica, Verdana, Tahoma; font-size : 11px; font-weight : normal; color : #eee; } Wiem, że w kodzie jest sporo bałaganu. Trochę walczyłem z położeniem pionowym tekstu. W Operze zawartość stopki jest wyżej niż w IE i FF Próbowałem różnych zabaw, stąd te dziwaczne wartości padding etc. Przy tych wartościach jest dobrze w IE i FF. W Operze text jest uniesiony. Co zrobiłem nie tak jak trzeba? Nie wierzę, nikt nie potrafi tego rozwiązać?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:00 |