![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobilem formularz z uploadem cv jednak po odpaleniu informacji wyswietlanych dostaje takie komunikaty bledu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\header.php:7) in C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\regusers\fulldetails.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\header.php:7) in C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\regusers\fulldetails.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\header.php:7) in C:\AppServ\www\prolinc\project\admin\regusers\fulldetails.php on line 15 a tutaj jest kod
reszta kodu tego samego pliku
Moze ktos z wiekszym doswiadczeniem powie mi gdzie tu jest blad ;/ bo ja go nie moge zrozumiec -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Nie ten dział.
2. http://pl2.php.net/manual/pl/function.ob-start.php -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Nie ten dział. 2. http://pl2.php.net/manual/pl/function.ob-start.php Moze i jestem tepy ale 1 skoro zly dzial to moze napisz gdzie to wypisac ja widze problem z moim php 2. po co mi ob-start mi z jakiegos powodu nie chce sciagac pliku z mysql a wina jest kodu poniewaz tu jest kod ktory sciaga pliki z mysql i jego modyfikowalem wlasnie do tego skryptu wyzej , to dziala bez ob-start moze takto mi wyjasnij po co mi on w tym przypadku - pozdrawiam
-------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"headers already sent",
to znaczy, że nagłówki zostały już wysłane...nagłówki muszą być wysłane przed jakąkolwiek zawartością strony... -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]() ![]()
|
|
"headers already sent", to znaczy, że nagłówki zostały już wysłane...nagłówki muszą być wysłane przed jakąkolwiek zawartością strony... Dzieki ![]() ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 1 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz się przed takim komunikatem zabezpieczyć używając headers_sent" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze i jestem tepy ale 1 skoro zly dzial to moze napisz gdzie to wypisac ja widze problem z moim php 2. po co mi ob-start mi z jakiegos powodu nie chce sciagac pliku z mysql a wina jest kodu poniewaz tu jest kod ktory sciaga pliki z mysql i jego modyfikowalem wlasnie do tego skryptu wyzej , to dziala bez ob-start moze takto mi wyjasnij po co mi on w tym przypadku - pozdrawiam 1. przeczytaj regulamin 2. jakbyś przeczytał to co w linku podałem to wiedziałbyś po co się stosuje ob_start. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:18 |