![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ostatnio zaczynam bawić się ajaxem i mam dość żałosny problem, kiedy chce przypisać jakiemuś elementowi "cursor: hand" nie bardzo działa. (na IE jest wporządku) na firefoxie nie. Znacie jakiś inny sposób na zmiane kursora ?
Próbowałem też onmouseover="this.style.cursor='hand'" mimo, że nie bardzo mi się podoba dopisywanie tego przy każdym elemencie, ale i tak nie działa Ten post edytował bne 16.03.2007, 20:41:52 -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, mój błąd. A nie ma czegoś w css, żebym nie musiał pisać tego przy każdym elemencie ?
-------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Nadajesz temu elementowi klasę np.
, a następnie w stylach definiujesz styl dla tej klasy:
I w ten oto sposób masz "rączkę" nad wybranym elementem. Jeśli masz dużo kodu do przerobienia możesz zrobić inną rzecz. Zamykasz cały kod w jednego div-a, nadajesz mu jakieś id , a następnie w stylach (przy założeniu, że chcesz dodać "rączkę" nad wszystkimi akapitami):
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:03 |