![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niema zabardzo co tu opisywac wiec... ponizej sa bledy ktore mi się wyświetlają po uruchomieniu skryptu
Cytat Notice: Use of undefined constant id - assumed 'id' in C:\Program Files\xampp\htdocs\CMS\rescouces\articles.php on line 11 Notice: Use of undefined constant title - assumed 'title' in C:\Program Files\xampp\htdocs\CMS\rescouces\articles.php on line 12 [...] (ten sam blad do reszty zmiennych) Notice: Undefined variable: id in C:\Program Files\xampp\htdocs\CMS\rescouces\artykul.php on line 4 Poniżej jest funkcja wykonująca odbieranie danych z bazy danych
A tutaj jej wykonanie
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie : row[id];, a row['id'];
reszta podobnie Cytat Undefined variable: id No najzwyklej w swiecie uzywasz $id, ktorego on nie widzi ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki działa. Mam jeszcze jeden problem ale nie będę zakładac nowego tematu. Mam taki kod:
Po wykonaniu tego dostaję odpowiedź: Cytat Notice: Undefined index: nick in C:\Program Files\xampp\htdocs\CMS\rescouces\articles.php on line 27
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $QueryAuthor = "SELECT NICK FROM USERS WHERE ID = '".$authorid."'"; Być może NICK powinieneś napisać z małej litery -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Działa. niewiedziałem że wielkoś liter ma znaczenie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:55 |