![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam utworzoną sesję, która po każdym odświeżeniu strony zwiększa się o 1. chciałbym po kliknięciu na przycisk przypisać jej wartość 0 z tym że nie wiem co mam napisać w zdarzeniu onClick="??".
-------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
onclick="location.href='*'"
i w miejsce * wpisać nazwę podstrony, gdzie $_SESSION['nazwa'] = 0 Albo zrób to za pomocą <a>, a nie button, bo nie każdy ma JS. -------------------- Pozdrawiam, jackweb
Mój blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki
Pozdrawiam -------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lub daj <form action="zero.php">
a w zero.php napisz przypisujący wartość 0, a na końcu daj nagłówek wysyłający Cię do jakiejś interesującej Cię strony |
|
|
![]()
|
|
właśnie tak zrobiłem.
nie wiem, chyba miałem jakąś zawieche że na to nie wpadłem.. dzięki Wam za pomoc. pozdrawiam. Ten post edytował =kokos= 16.03.2007, 01:31:13 -------------------- Początkujący
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:30 |