![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i może nie sprawi, ale tak się składa, że admin ma jeszcze prywatne życie. Więc może Ty to zrobisz? Bez nerwów, przecież nikt Cię nie zmusza, jak chcesz, mogę zrobić ![]() ![]() -------------------- "Wszystko powinno być zrealizowane tak prosto, jak to tylko możliwe, i ani trochę bardziej prosto" Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie chodzi o odrobinę więcej, ale o to, że niektórzy chcą coraz więcej, a sami nic nie robią w kierunku polepszenia czegokolwiek. admini mają swoje rodziny, pracę i też muszą kiedyś odpocząc, a my szarzy użytkownicy zróbmy też coś dla forum a nie tylko psioczymy na nich, czego to niema. nie tędy droga.
kto zna "zasady gry" to wie, że kto nie działa ten przegrywa... -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SagittariusPL, no offence, ale czytając takie posty źle mi się robi.
![]() Napiszę tak - wcale nie kwestionuję tego, że admini nie mają rodzin. Oczywiście, wszystkim życzę adminów bez rodzin, domów, ot, z jednym tylko komputerem i bez żadnych problemów. Ale tak się składa, że sam jestem adminem... Chodzi mi o to - już bez delikatności ;D - że skoro panowie podejmują się administracji forum, to potem informowanie, że nie zrobią tego a tego, bo są zajęci (czymkolwiek) jest nie na miejscu. Nie chce wam się. Rozumiem, mi często też - bywa. To może trzeba powiększyć grono administracyjne, bo z tego wnioskuję, że macie jednego admina? Czas na casting ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tylko wazeliniarza ze mnie nie rób @fipaj, dobra? jesteś adminem chyba jakiegoś małego portalu skoro twierdzisz, że setki postów dziennie łatwo przjrzeć, zmoderować i do tego jeszcze przeróbki forum robić, testować i naprawiać błędy.
mam do ciebie pytanie @fipaj: a co ty zrobiłeś? nie słyszałem o tym, że bramy portalu php.pl są zamknięte, ale widocznie złe działy czytasz. niech każdy coś zrobi a potem narzeka. napisz poprawkę i gotową prześlij adminom i wątpie by ci odmówili jej umieszczenia, a wszystko trwałoby o wiele szybciej... P.S. skąd bierze się tyle bierności na świecie?... P.S. 2) też do Ciebie @fipaj: gdzie przeczytałeś, że żadnych poprawke nie będzie, ja wyczytałem, że będą, ale jak admini uporządkują swoje sprawy. mi to wystarcza i czekam Ten post edytował sagittariuspl 27.03.2007, 17:29:12 -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fipaj: tu nie chodzi o rodzinę, tylko o to, że ja w tej chwili staram się przygotować kolejną wersję IPB na potrzeby PHP.pl - stąd brak czasu na kolejne rzeczy. A co do listy adminów, to zasada powiększenia jest taka, że najpierw musi się znaleźć ktoś odpowiedni na to stanowisko.
I tu nie chodzi o admina, a raczej o developera IPB, a takich osób jest niestety jak na lekarstwo. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobiłem? Otóż zajmuję się pomaganiem nubkom na tym forum ;-)
Wkurza mnie, że kiedy chcę akurat odpowiedzieć, temat jest zamykany. Zasugerowałem rozwiązanie, dostałem dziwną odpowiedź, ot, tyle. A z wątku się robi jałowa dyskusja. edited po poście seaquesta: OK, no to rozumiem. Miłego przygotowywania, dobrze, że coś się dzieje. Przy okazji czekam na zasugerowaną funkcjonalność, dzięki. ![]() Ten post edytował Fipaj 27.03.2007, 17:33:41 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 21:05 |