Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> "Przyjaźniejsze forum", Czyli co zrobić z userami, "którym się nie chce"?
Michal2000
post 26.03.2007, 19:38:46
Post #21

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(seaquest @ 26.03.2007, 20:29:59 ) *
No i może nie sprawi, ale tak się składa, że admin ma jeszcze prywatne życie. Więc może Ty to zrobisz?

Bez nerwów, przecież nikt Cię nie zmusza, jak chcesz, mogę zrobić smile.gif Ale skoro włożyliście tyle wysiłku w ta stronę, to myślałem, że odrobina więcej nie będzie problemem smile.gif

--------------------
"Wszystko powinno być zrealizowane tak prosto, jak to tylko możliwe, i ani trochę bardziej prosto" Albert Einstein
Go to the top of the page
+Quote Post
sagittariuspl
post 26.03.2007, 19:51:52
Post #22

Ostrzeżenie: (10%)
X----

nie chodzi o odrobinę więcej, ale o to, że niektórzy chcą coraz więcej, a sami nic nie robią w kierunku polepszenia czegokolwiek. admini mają swoje rodziny, pracę i też muszą kiedyś odpocząc, a my szarzy użytkownicy zróbmy też coś dla forum a nie tylko psioczymy na nich, czego to niema. nie tędy droga.
kto zna "zasady gry" to wie, że kto nie działa ten przegrywa...

--------------------
Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie
Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit.
+Quote Post
Fipaj
post 27.03.2007, 17:17:10
Post #23

-----

SagittariusPL, no offence, ale czytając takie posty źle mi się robi. winksmiley.jpg Waaaazelina rox!

Napiszę tak - wcale nie kwestionuję tego, że admini nie mają rodzin. Oczywiście, wszystkim życzę adminów bez rodzin, domów, ot, z jednym tylko komputerem i bez żadnych problemów. Ale tak się składa, że sam jestem adminem...

Chodzi mi o to - już bez delikatności ;D - że skoro panowie podejmują się administracji forum, to potem informowanie, że nie zrobią tego a tego, bo są zajęci (czymkolwiek) jest nie na miejscu.

Nie chce wam się. Rozumiem, mi często też - bywa. To może trzeba powiększyć grono administracyjne, bo z tego wnioskuję, że macie jednego admina? Czas na casting winksmiley.jpg

--------------------
+Quote Post
sagittariuspl
post 27.03.2007, 17:27:18
Post #24

Ostrzeżenie: (10%)
X----

tylko wazeliniarza ze mnie nie rób @fipaj, dobra? jesteś adminem chyba jakiegoś małego portalu skoro twierdzisz, że setki postów dziennie łatwo przjrzeć, zmoderować i do tego jeszcze przeróbki forum robić, testować i naprawiać błędy.
mam do ciebie pytanie @fipaj: a co ty zrobiłeś? nie słyszałem o tym, że bramy portalu php.pl są zamknięte, ale widocznie złe działy czytasz. niech każdy coś zrobi a potem narzeka. napisz poprawkę i gotową prześlij adminom i wątpie by ci odmówili jej umieszczenia, a wszystko trwałoby o wiele szybciej...
P.S. skąd bierze się tyle bierności na świecie?...
P.S. 2) też do Ciebie @fipaj: gdzie przeczytałeś, że żadnych poprawke nie będzie, ja wyczytałem, że będą, ale jak admini uporządkują swoje sprawy. mi to wystarcza i czekam

Ten post edytował sagittariuspl 27.03.2007, 17:29:12

--------------------
Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie
Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit.
+Quote Post
seaquest
post 27.03.2007, 17:31:59
Post #25

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Fipaj: tu nie chodzi o rodzinę, tylko o to, że ja w tej chwili staram się przygotować kolejną wersję IPB na potrzeby PHP.pl - stąd brak czasu na kolejne rzeczy. A co do listy adminów, to zasada powiększenia jest taka, że najpierw musi się znaleźć ktoś odpowiedni na to stanowisko.

I tu nie chodzi o admina, a raczej o developera IPB, a takich osób jest niestety jak na lekarstwo.

--------------------
Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN
+Quote Post
Fipaj
post 27.03.2007, 17:32:28
Post #26

-----

Co zrobiłem? Otóż zajmuję się pomaganiem nubkom na tym forum ;-)
Wkurza mnie, że kiedy chcę akurat odpowiedzieć, temat jest zamykany. Zasugerowałem rozwiązanie, dostałem dziwną odpowiedź, ot, tyle.
A z wątku się robi jałowa dyskusja.

edited po poście seaquesta: OK, no to rozumiem. Miłego przygotowywania, dobrze, że coś się dzieje. Przy okazji czekam na zasugerowaną funkcjonalność, dzięki. winksmiley.jpg

Ten post edytował Fipaj 27.03.2007, 17:33:41

--------------------
+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.06.2025 - 21:05