![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc mam jeden problem, po wgraniu szabloniku na strone u góry strony pojawiają mi się takie błędy u góry strony.
Warning: fopen(online_g/) [function.fopen]: failed to open stream: Is a directory in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 779 Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 781 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 782 Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 783 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 784 Jak byście mi pomogli byłbym bardzo wdzięczny ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Echhh, kolejny marzyciel szuka wróżki albo jasnowidza.
A skąd mamy wiedzieć co tam w kodzie namieszałeś, co? Błąd jest spowodowany tym że przekazujesz zły argument do funkcji fopen() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym jest problem nic nie namieszałem....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli nie masz pliku, który ma być otworzony za pomocą fopen().
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym jest problem nic nie namieszałem.... No jeżeli zamiar otwarcia folderu funkcją do otwierania plików nazywasz nic nie namieszaniem, .... ![]() Przecież jasno jak byk Ci masz napisane że nie możesz otworzyć online_g/ bo to folder ![]() Pokaż kod to Ci powiemy gdzie dokładnie robisz błędy. Czego od nasz oczekujesz? Żebyśmy się domyślili co masz pliku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:54 |