![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem własnego serwera internetowego i w końcu doszło do tego że muszę się czegoś zapytać bo nie mam pojęcia co z tym zrobić (cały dzień nad tym siedzę)
A więc zainstalowałem sobie phpMyAdmin na serwerze i mogę wejść dopółki mam ustwione [php:1:409c5bb28a]<?php $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; ?>[/php:1:409c5bb28a] jako root chciałem przyjąć stronę qmpla na serwer i stworzyłem mu konto (korzystając z phpMyAdmin-a, a konkretnie 'Uprawnienia') i nadałem mu uprawnienia do jednej bazy... wszystko spox potem zmieniłem sposób logowania się do bazy na http (wiadomo) i pomimo wszelkich prób nie moge zalogować się do phpMyAdmina ani na konto qmpla ani na konto roota!!! Zresztą z zewnątrz (strony) do bazy tez nie ma dostępu więc co jest? ![]() jesli ktos wie jak administrowac uzytkownikami w bazie mysql pod linuxem mandrake 9.1 i wie jak rozwiązać ten problem proszę o pomoc!!! -------------------- www.click-games.net - Portal Twórców Gier - premiera wkrótce
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz mozliwosc zalogowanie sie do bazy shellowo ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sprobowales autoryzacji via Cookies ? A moze masz zle skonfigurowanego mysql'a
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mlody admin: a moglbys wkleic jakies error msg :?:
-------------------- pozd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:29 |