![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to zrobic? Chcę zaiincludowac plik a do pliku b. Ściezka pliku a to /main/a a pliku b /main/b jaka bedzie sciezka pliku a z perspektywy pliku b? niechcę tego zrobic w taki sposob ze zaincluduje plik poprzez http://host/main/a
Z góry dzieki -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
/main/a - owe "a" to katalog, czy plik?
Jak katalog, to:
Jak plik (czyli oba pliki są w tym samym katalogu), to:
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Katalog. wogole tam wczesniej zle napisalem bo powinienem napisac /main/a/a.php
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taki problem. Będąc w katalogu /A/B/ z pliku w katalogu B chcę się odwołać do pliku z katalogu A, czyli z wyższego. Do katalogu w którym jestem ścieżka jest:
$path_b = './' a do katalogu A? $path_a = '? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik w katalogu B, a w nim
? -------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:29 |