![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest jakas mozliwosc zeby zapisac generowanego jpga?
powiedzmy ze mam skrypt ktory dodaje napis na fotke, albo kadruje ja, albo cokolwiek, i nie chce robie tego w locie za kazdym razem gdy mam dana fotke wyswietlic, tylko chce raz, np. przy uploadowaniu fotki wykonac na niej jakies operacje i zapisac w oddzielnym pliku. tylko jak to kurde podzialac? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy skorzystać z dobrodziejstw biblioteki GD
Za pomocą tego można zrobić dokładnie to co chciałbyś uzyskać i wiele więcej. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
imagejpeg" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual lub imagegif" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual lub imagepng" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
oczywiście bez GD to nie przejdzie. Ten post edytował shpyo 14.03.2007, 09:55:53 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:02 |