![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Wlasnie skonczylem tworzenie pewnego serwisu i niby wszystko fajnie, ale pojawiły sie dwa problemy: 1. Na jakim serwerze umiescic moje "dzieło"... Zamierzam wykupić domene, ale potrzebny mi jest serwer. Niestety nie mam doświadczenia w wyborze płatnego serwera. Jakie serwery polecacie ? Szukam czegoś co nie bedzię zbyt drogie, ale równocześnie dość pewne ![]() 2. Serwis ten jest przeznaczony dla pewnej grupy przedsiębiorstw a dostęp do niego będzie płatny (opłata za aktywacje konta + roczny abonament). Program ten (a własćwie konta w nim) będą rozprowadzane przez firme. I tu pojawia sie kolejny problem wynikajacy z mojego braku doświadczenia - co trzeba zrobić (jeśli wogóle coś trzeba) aby móc zaczać sprzedawać konta w tym serwisie ? Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam za tak banalne problemy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Polecam www.risp.pl <--- Tanio i pewnie (sam mam tam konto i jestem bardzo zadowolony)
2. Chyba nic nie trzeba ale nie jestem pewien (nie interesuje sie tym za bardzo) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam : www.dmkhosting.pl
-------------------- ciemność!? widze ciemność?! ciemność widzę!!!
Oficjalna strona programu Copy Handler Tani Hosting: DmkProject.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja polecam : www.dmkhosting.pl
Cos nie dziala... czyzby swietnie zabezpieczony? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:32 |