![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
mam na stronie 2 obiekty radio, i chciał bym żeby po wybraniu jednego na stronie pojawiał się type="text" a po wybraniu drugiego żeby pojawiało się pole wyboru <select <option.....
A to wszystko bez odświeżania strony, żeby dane z innych pól tekstowych nie uciekały ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej to zrób ukryte div'y, które będziesz pokazywał w zależności od zaznaczonego radio.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
a gdzie tego szukać i jak to się właściwie nazywa? albo inaczej jak ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A trochę trudniej to AJAX (choć nie zawsze).
Na tym forum spotkasz dużo postów dot. advAJAX. Ja osobiście korzystam z mintAJAX (bo advAJAX nie chciał współpracować u mnie z IE) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź ten wątek
Tam podałem gotową funkcję pokazującą i chowająca dwa divy, w zależności od kliknięcia w tekst. Ty wystarczy, że wywołasz funkcję przy onClick na radio z odpowiednimi parametrami i będzie banglać. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:57 |