![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parser nie potrafi zinterpretowac tej lini kodu: <form action="echo.php" method="get">
Uzywam serwera Krasnal pod windowsem 2000.PLik echo.php jest w tym samym katalogu co ponizszy skrypt.w zaden sposob nie moge dojsc do tego gdzie tu jest blad ... Z gory dziekuje za wszelkie porady ------------------------- używamy BBCode w przyszłości proszę stosować ~Cienki1980 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
po pierwsze wrzucaj kod do odpowiednich tagów. po drugie co to są "<?" i "?>", bo ja nie wiem (to nie jest php).
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywaj BBCode
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwna sprawa na liscie z tematami jest informacja ze na moj post odpowiedzialy juz 2 osoby a w rzeczywistosci odpowiedzi nie ma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W poprawionym przeze mnie kodzie z pierwszego posta usuń <? i ?> ... zapisz jako html i zobacz czy wszystko będzie tak jak powinno.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poniewaz znak \ anuluje standardowe dzialanie niektorych znakow w tym przykladzie, cudzyslow bez tego znaku zamknal by funkcje echo a nie o to nam chodzi tylko o zakniecie atrybutu name wiec trzeba jakos to zaznaczyc, do tego wlasnie sluzy znak \
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:22 |